« aihelistaan

Valiokuntakuuleminen pettymys!


 • nimimerkki

  Jokunen

  5.3.2017 klo 09:55

  Valiokunnan puheenjohtajan SDP Tuula Haataisen ala-arvoista käyttäytymistä oli etukäteen tehnyt päätöksensä kuulematta Senioriliikkeen edustajijen Kimmo Kiljusen ja Heikki Rankin kansalaisalotteemme perusteluja!Kysyn Missä on SDP:n oikeudemukaisuus ja demokratia mitä he toitottaa julkisuudessa etenkin itte Tuula Haatainen eduskunnan kyselytunnilla tähän Kansaedustajaan ei ole luottamusta muistakaa eläkeläiset tulevissa kunnallisvaaleissa missä hän on pyrkimässä Pormestariksi Helsinkiin!!


 • nimimerkki

  Heikki Ranki

  12.3.2017 klo 12:30
  Hyvä näkökanta! Vain äänetämällä voit vaikuttaa.

 • nimimerkki

  Nestori

  12.3.2017 klo 15:25
  Ja Haataisesta pitäisi vielä tehdä pormestari. Auta armias meitä stadilaisia !

 • nimimerkki

  Kalervo

  14.3.2017 klo 17:06
  Oli tuo aika pettymys tuo päätös. Olen niin kauan seurannut heidän puuhastelua että on aivan sama äänestääkö tai ei lopputulos on aina sama pienituloiset jää ilman.
  Eikös tämä Haatainen ole Demari eli gallup kärjessä olevasta puolueesta. Siitähän voi sitten vetää johtopäätöksen jos he tulisivat valtaan muuttuisiko mikään.

 • nimimerkki

  Pitkämuistinen

  14.3.2017 klo 19:20
  Sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätös on syytä muistaa kaikissa seuraavissa vaaleissa. Älkää enää missään tapauksessa antako änntänne seuraaville valiokunnan jäsenille jotka olivat päätöstä tekemässä.
  puheenjohtaja, Tuula, Haatainen, sd,
  varapuheenjohtaja, Hannakaisa, Heikkinen, kesk,
  jäsen, Outi, Alanko-Kahiluoto, vihr,
  jäsen, Eeva-Johanna, Eloranta, sd,
  jäsen, Arja, Juvonen, ps,
  jäsen, Niilo, Keränen, kesk,
  jäsen, Anneli, Kiljunen, sd,
  jäsen, Sanna, Lauslahti, kok,
  jäsen, Anne, Louhelainen, ps,
  jäsen, Aino-Kaisa, Pekonen, vas,
  jäsen, Pekka, Puska, kesk,
  jäsen, Sari, Raassina, kok,
  jäsen, Veronica, Rehn-Kivi, r,
  jäsen, Vesa-Matti, Saarakkala, ps,
  jäsen, Annika, Saarikko, kesk,
  jäsen, Sari, Sarkomaa, kok,
  jäsen, Martti, Talja, kesk,

  Vain äänetämällä voit vaikuttaa ! ! !

 • nimimerkki

  Kalervo

  14.3.2017 klo 20:15
  Siellähän näkyy olleen joka puolueista edustajia.Joten johtopäätös asiasta on että ei auta vaikka jättäisi näitä äänestämättä.eiköhän tuossa ole se puolueiden yleinen kanta miten pieneläkkeiden kanssa edetään.

 • nimimerkki

  Pitkämuistinen

  14.3.2017 klo 20:32
  Jos et äänestä, niin on turha perästä itkeä. Toisaalta henkilöä ei enää kannata äänestää, koska puolue kuitenkin määrää miten edustaja päätöksissään toimii.
  Kolmanneksi jos saamme 1,4 miljoona ikääntyneen äänillä joka paikkaan sellaiset edustajat, jotka toimivat toiveittemme mukaisesti, niin silloin tilanne kyllä muuttuu.
  Barrikaadeille siis kaikki.

 • nimimerkki

  Kalervo

  14.3.2017 klo 20:57
  On kymmenet äänestykset käyty ja sen voin sanoa että naivia ajatella että siellä meidän köyhien asiaa ajetaan.

  Turhaa tai ei mutta enää en ääänestä ketään.

 • nimimerkki

  Riimar

  15.3.2017 klo 10:58
  Olen aina ollut vankkumaton demarien Äänestäjä! Kyllä olen pettynyt varsinkin Tuula Haatainen ja Anneli Kiljusen. Molempia olen pitänyt tolkuttoman naisena, mutta suomut putosivat silmissäni... Nyt voin rauhallisin mielin antaa ääneni Kimmo Kiljuselle. Hän ainakin yrittää. Ei lannistaa.

 • nimimerkki

  Ilkka Hyttinen

  15.3.2017 klo 23:25
  Näkökulma: Eduskunnassa päätettiin pyllistää eläkeläisille:

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703152200086148_pi.shtml

  Mediat talutusnuorassa kuin päiväkodin lapset:

  http://blogit.iltalehti.fi/josa-jantti/2017/03/13/mediat-talutusnuorassa-kuin-paivakodin-lapset/#comment-7276

 • nimimerkki

  Muista kunnallisvaaleissa

  16.3.2017 klo 12:36
  Muistakaa tämä valiokunnan äänestys kunnallisvaaleissa. Muistakaa tämä äänestys kuluttajina.

  Kumma on kun miljoonien eläkeläiskuluttajien määrä ei eduskuntaa hetkauta. Ei näytä merkitsevän poliitikoille sekään,että eläkeläinen maksaa tällä hetkellä enemmän veroa kuin saman suuruista palkkaa saavat. Loppupelissä määrää se mitä käteen jää elämiseen.

  Valiokunta on ehdottanut hylkäämistä,mutta muutamat valiokunnan jäsenet "pelaavat äänestyspolitiikkaansa" kunnallisvaalien alla antamalla vastalauseen. Vastalause,jonka esittäjinä ovat olleet SDP:n, vihreiden, vasemmiston ja ruotsalaisen kansanpuolueen jäsenet,on yleistä jargonia "köyhyyden poistamisesta" ja "naisten ja pieniä eläkkeitä saavien aseman parantamisesta". Näitä lauseita on kuultu vuosikymmeniä ja etenkin ennen vaaleja. Olemme juuri kunnallisvaalien portilla.

  Eräs valiokunnassa istuva kuten Sari Sarkomaa on blogissaan v 2015 julistanut mm. "Kokoomuksen verolinja lähtee palkansaajien ja eläkeläisten yhdenvertaisesta kohtelusta. ". Miten Sarkomaa äänesti valiokunnassa?

  Tuula Haatainen,valiokunnan puheenjohtaja,on v 2015 blogissaan todennut "”Huippujohtajien palkat ja eläkkeet herättävät ihmisissä oikeutetusti suuttumusta.” Nyt Haatainen on "siirtymässä helpoimmille vesille kalaan" pyrkimällä Helsingin pormestariksi. Haatainen ei katsele ongelmaa keskiverto eläkeläisen perspektiivistä,vaikka kritisoikin suuria eläkkeitä. Ei ole kuulunut ehdotuksia eläkekatosta edes Haataiselta. Huulet vain heiluu monella tuulessa. Huulet ovat visusti kiinni myös monella "köyhän kansan puolustajilla".

  Valehtelijoita Suomen politiikan tekijöistä löytyy enemmän kuin niitä,jotka ovat saaneet hyödyllisiä muutoksia aikaseksi. Jos toinen puolue leikkaa,toinen lupaa "parempaa tulevaisuutta" nostamalla veroja. Suomi on jo nyt vajonnut lähelle pohjalukemia. Tästä kärsii sekä nuoret että vanhat. Mutta yhdeltäkään puolueelta ei ole tullut ehdotuksia uusien,vaihtoehtoisten eläkejärjestelmien perustamisesta Suomeen. Näitä on mm. Tanskassa ja USA:ssa.

  USA:ssa työnantajat sponsaavat vapaaehtoista eläkesäästämistä,jonka lisäksi työntekijä ja -antaja joutuvat maksamaan pakollista sosiaaliturvaa,jonka mukana kerätään myös yleistä,julkista, eläkettä. Jos puoliso on ollut ainoa työssäkäyvä,saa hänen kotona ollut puoliso myös eläkettä tästä julkisesta eläkerahastosta. Eläkkeen suuruus määräytyy puolison eläkkeen mukaan.

  Kuntavaalien alla kannattaa olla tarkkana ketä äänestää vai jättääkö äänestämättä. Sipilän hallitus on joutunut perumaan melkein kaikki lupauksensa. Suomen voi allikosta nostaa vain suurempi työllisyys. Miksi Suomessa työllistäminen on niin hirveän vaikeaa? Kysykää tätä myös siltä kylänne kauppiaalta,joka voisi kylienne nuoria ja vanhempiakin työllistää. Kysykää tätä kylienne yrittäjiltä.

  Suurempi työllisyys heijastuu eläkkeisiin sekä eläkkeelle jäävien lukumäärään. Mikäli työllisyys olisi suurempaa myös vanhempi ikäluokka voisi jatkaa työssä. Kaikki hyötyisivät,mutta Sipilä on kiinnostunut vain sotesta ja kikystä.

  Ministereistä eräs on ollut täysin sopimaton salkkujensa hoitamiseen. Kaverilla ei ole vastuualueensa asiantuntemusta missään mielessä,ja hän on vastannut yhdestä tärkeimmästä alueesta eli työvoimapolitiikasta. Tiedättehän ketä tarkoitan. On saanut aikaseksi suurempia julkisia kuluja,joita juuri piti vähentää,jotta veroa ei tarvitsisi nostaa.

  Oppositiossa ei ole kyetty seuraamaan hallituksen tekemisiä,ja edustajat loistavat poissaoloillaan tai istuvat hiljaa tekemässä ei mitään.

  Miksi me sallimme tämän kaiken ja miten olemmekaan tähän tilaan joutuneet? Kaikki alkoi kauan sitten kun kukaan ei välittänyt katsoa eteenpäin vaan tuijotti vain itseään ja omaa napaansa.

  On aika alkaa olla aktiivinen. Työllisyyden palkkatulo ja eläketulo ovat hyvinvointimme maksajia.

  PS. Jotta tarina ei jäisi vajaaksi,mainittakoon vielä valehteleva ETK. Mitä hyötyä tästä verovaroilla elävästä laitoksesta on? Laitos rahoittaa erilaisia dosentteja blogi-kirjoittajikseen. Näitä ETK:ssa on 35. Yksi on Susan Kuivalainen,joka on saanut "neronleimauksen" kirjoittaessaan blogin otsikolla "Pientä eläkettä saava ei ole yhtä kuin köyhä eläkeläinen-kolme faktaa pienituloisuudesta". Kuivalainen on kehittänyt teorian,jossa laittaa vastakkain köyhän eläkeläisen ja pientä eläkettä saavan.Kategorioita nämä osaavat vain luoda,mutta eivät mitään hyödyllistä.

 • nimimerkki

  Ilkka Hyttinen, Jämijärvi

  16.3.2017 klo 13:47

 • nimimerkki

  Kristiina

  19.3.2017 klo 15:57
  Nyt kaikki kynnellekykenevät eläkeläiset/seniorit/tulevat eläkeläiset torille BARRIKAADEILLE, eihän tämä voi näin jatkua. Kaikki muuthan siellä ovat jo asioitaan auttaneet, nyt on sitten meidän eläkeläisten vuoro.
  Ymmärrän jos otetaan niiltä, joilla on ja eivät leikkausten jälkeen näe nälkää, mutta päättäjät yrittää tappaa
  hiljaa hissukseen meidät Maijat ja Matit ,piiat ja rengit saavat mennä,kun ovat työnsä(40-50v) tehneet,heistä ei kukaan enää välitä, meitä ei ole olemassakaan. Jokainen on eläkkeensä ansainnut ja oikeudenmukaisesti! On todella väärin että pieneläkeläisiltä leikataan heti eläkkeelle astuessa satoja euroja ja eläke ei nouse , mutta kaikki muut kulumenot nousevat. NYT ÖLJYTÄÄN ROLLAATTORIMME ja TORILLE taistelemaan oikeuksistamme!

 • nimimerkki

  jokunen

  20.3.2017 klo 11:14
  Sosiaali -Terveysvalikunnan päätös tehtiin niin sanotun Sipilän kaiken maailman Dosentteja kuulemalla ja tulos on sen mukainen on uskomatonta että valiokunnan jäsenet (poliitikot) antoivat täys tyrmäyksen kansalaisalotteen 85.000 allekirjoittaneelle ja Senioriliikkeen asiantuntioiden tekemälle valtavalle työlle mitä he tekivät ja toivat esiin seikka peräisesti miten taitettu indeksi köyhyttää eläkeläisiä vuosivuodelta!! Tästä suur kiitos Valtiotieeteen Tohtori Kimmo Kiljuselle ja Heikki Rankille ja Dosentti Olli Pusalle joka työskennellyt eri tehtävissä eläkejärjestelmissä.
  Nyt ei muu auta kun kaikki valtakunnan Eläkeläisten liitot ja järjestykset noustaan Barrikaadeille puolustamaan etujamme ja oikeuksistamme tässä yheyskunnassa jota ei tee Meidän Poliitikot /Eduskunta!

 • nimimerkki

  Kalervo

  22.3.2017 klo 14:24
  On nää meidän päättäjät kyllä uskomatonta porukkaa. Katselin äänestystä eduskunnasta tänään . Kaikki äänestykset eläkeläiset hävisivät .Onko se oikeasti nyt niin että asiaan ei palata tällä vaalikaudella vai miten se menee.

 • nimimerkki

  JiiPee

  10.4.2017 klo 11:52
  Moi

  Kumma, ettei kukaan demari eikä vaalikommentaattori ole ymmärtänyt demarien huonoa menestystä. vai vaietaanko eläkeläiset taas maanrakoon kuten Haatainen teki eduskunnassa.
  Demarien vaalitappio johtui eläkeindeksin mollaamisesta ja siten eläkeläisten siirtymisestä muihin puolueisiin.

 • nimimerkki

  topi

  31.8.2017 klo 08:19
  Nyt kaikkien eläkeläisten on joukolla liityttävä ajamaan eläkeläisten asijoiden kuntoon saattamista, eihän tälläinen peli vetele pieneläkeläiset Suomessa on ajettu köyhyysloukkuun ja Hallitus toitottaa Suomi on hyvivointivaltio. Todellisuudessa suomi on pienituloisten huonovointivaltio ja tällä pelillä "Ruokajonot vaan kasvaa".
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Valiokuntakuuleminen pettymys!