« aihelistaan

Vappusatanen


 • nimimerkki

  Eläkeläinen

  27.6.2019 klo 16:23
  Rehellisyyteen kuuluu mitä luvataan se myös pidetään,jos luvataan 100 e korotus alle 1000 e eläkkeisiin, ei se voi muuttua 50 euroksi. Jos eläke-ukko lupaa esimerkiksi naapurille huomenna annan 100 e ja huomenna jos menen ja annan 50 e ? mitä naapuri silloin sanoo tämä on hyvä muistaa mitä luvataan se myös pidetään. Rehellisyys maanperii sanoo vanha Suomalainen sananlasku.

 • nimimerkki

  Jarmo Lehti

  29.6.2019 klo 19:24
  Eikö se satanen luvattu alle 1400 e eläkkeille.

 • nimimerkki

  Kalervo

  30.6.2019 klo 13:25
  Ja lupaus oli hallituskaudella eikä kerralla. Ei nyt täälläkin ymmarretä tahallaan väärin niinkuin eduskunnassa.

 • nimimerkki

  Karlolof

  9.7.2019 klo 14:47
  Vappusatasesta vappuvitoseksi näyttää muuttuvan Antin lupaus! Nyt on syytä kaikkien eläkeläisten ja heidän järjestöjensä tukea tohtori Kimmo Kiljusen aloitteita ja pyyteetöntä työtä eläkeläisten asioiden eteenpäin viemiseksi. Tohtor Kimmo Kiljunen on Suomen ehdottomasti pätevin eläkeasiantuntija. Tohtori Kiljusella on myös parhaat kanavat nykyisiin päättäjiin hallituksessa ja eduskunnan keskeisissä valiokunnissa. Samalla luodaan paineita vastentahtoisten demari Anttien saamiseksi tohtorin aloitteiden taakse ja hänen käyttämiseen ykkösasiantuntijana uudistusten pikaisessa valmistelussa. Tohtori Kiljusella on valmiit päätöksiä vailla olevat asetukset ja lait. Ei tarvita komiteoita vuosiksi miettimään ja vetkuttamaan parannuksia eläkkeisiin ja muihin etuihin, joita Antit ovat jo syksyksi suunnitelleet. Eläkeläisten yhteinen toivomus on, että Josa Jänttikin, joka on ansiokkaasti pitänyt indeksiasiaa esillä luottaa ja tunnustaa tohtori Kiljusen korkean asiantuntemuksen ja antaa täyden tukensa tohtori Kiljuselle.

 • nimimerkki

  Eläke-Pappa

  11.7.2019 klo 08:50
  Suomessa on paljon eläkeläisijä joilla on Esimerkikisi työeläke 310 e ja kansaneläke 390e kk eli yhteensä noin 700 e/kk nyt kuulemä luvataan takuueläkeläisille 50 e/kk korotus ja silloin takuueläke nousee jo yli 800 e/kk ? jäälö nämä pienentyöleläkeen ja kansaeläkkeen saajat sitten ilman korotusta. Siis takuueläkeläiset saisivat reilusti yli 100 e/kk enemmän, kun pienentyöeläkkeen ja kansaeläkkeen varassa elävät. ? kuka vastaa nyt miten asija oikeastaan on vastausta odottavat eläkeläiset. Nyt puhutaan niin monella tavalla jotta kuka niistä selvän saa ?

 • nimimerkki

  Eläke-Ukko

  12.7.2019 klo 21:11
  Kyllä Suomessa eläkeläiset on eriarvoisessa asemassa olen kohta 70 v täyttävä ja saan Työeläkettä 313,07 e/kk ja kansaeläkettä 394,09 e/kk siis yhteensä 707,16 e/kk Takuueläkeläiset saa nyt 784,52 e/kk ja niille nostetaan 50e/kk tekee 834,52e/kk siis näin paljon parempi eläke. Kyllä jossayn mättää pahasti.

 • nimimerkki

  Vaari

  17.7.2019 klo 21:22
  Antti Rinteen Hallituksen olisi nostettava jus näiden eläkkeet, jotka saa vähän yli 700 e kuukaudessa nämähän on juuri niitä pieneläkeläisijä joilla pieni työeläke ja pienikansaneläke. Nyt on näytön paikka tuleeko näille korotusta ensivuoden alusta. Takuueläkkeen tasolle.

 • nimimerkki

  Olli

  16.8.2019 klo 09:16
  Suomensenioriliikkeen pitää nyt asija ottaa esille, jokaiselle suomeneläkeläiselle on saatava takuueläkkeen määrä kuukaudessa puhtaana käteen , ei kukaan elä ilman lisä apua 700 e eläkkeellä nyky suomessa kaikki on niin kallista. Eikä takuueläkeen suuruudella kukaan tule toimeen jos ei elä oikein nuukasti ja venytä jokaista euroa tarkasti, siis takuueläkeläinen elää kanssa tämänpäivän suomesss " köyhyysloukussa", kyllä on ihme jotta eläkkeitä ei saada siihen tasoon jotta jokainen eläkeläinen tulee kunnolla toimeen, kyllä täytyisi politikkojen nyt herätä ja laittaa kerralla pieneläkeläisten asijat kuntoon.

 • nimimerkki

  Kalervo

  17.8.2019 klo 09:57
  Hyvä kannanotto Ollilta. Tähän lisäisin oman näkökulman. Itselläni eläke 1000euroa kuussa joka jää käteen 40vuotta työuraa.Ei voi olla oikein vaikka niinkin hyvä kuin takuueläke on että se pyyhältää kohta pienten työeläkkeiden ohi.Vaihtoehtona että pienistä työeläkkeistäkään ei makseta veroa.

 • nimimerkki

  Hoitaja

  26.8.2019 klo 11:52
  Olen tehnyt pitkän työuran, vielä eläkkeelläkin tehnyt muutamia työvuoroja. Kuten kaikki tietävät hoitajien palkka on aina ollut pieni ja nyt ihmettelenkin kun nykyinen hallitus on nostamassa kansan ja takuueläkkeitä. Missä ovat vuosikymmeniä työtä tehneiden pienipalkkaisten eläkeläisten etujen ajajat. Kimmo Kiljunen oli vielä vajaa vuosi sitten niitä ajamassa meidän asioita mutta nyt eduskunnassa se on unohtunut.

 • nimimerkki

  Ukki

  1.9.2019 klo 15:33
  Jos pieneläkeläisten eläkkeitä ei koroteta ajan tasalle, on Suomeen perustettava senioripuolue.

 • nimimerkki

  Missä eläkeläisten arvostus?

  13.11.2019 klo 10:32
  Hiukan ulkopuolisena ihmettelen ,missä on arvostus vanhempia ihmisiä kohtaan ,niin nuorisolle ,
  ainakin poliittinen nuoriso on ottanut eläkeiden korotuksiin ikävästi kantaa .
  Kun järkevät keskituloiset vielä töissä olevat ja eläkeläiset Suomalaiset ovat näiden pieneläkeläisten puolella . Eri keskustelu palstoilla asia tuodaan myönteisesti esille !
  Mutta poliittinen eliitti , ei halua tai ei ymmärrä , vaikka jopa EU on moittinut Suomea , sanoen Suomeen on syntynyt uusköyhälistö , jopa Rinne lupasi nostaa 50000 pieeläkeläistä köyhyydestä.
  Loppuviikkon HS , siinä oli Raimo Ilaskiven kirjoitus ,jossa hän todisti ,että nyt on aika hoitaa tämä eläke indeksi korjaus , jota ajaa mm Kimmo Kiljunen , on vaan nyt kansanedustaja ollut hiljaa ?
  Eli kyllä seniorit ja muut eläkeläiset asiaa vaan esille ,onhan se ihme juttu ,ettei tätä asiaa saada kuntoon ,nyt Rinteen hallitus on osoittanut näihin pieneläkeisiin 183 miljoonaa ,kun maahanmuutton kulut on 3.2 miljardia ja kehitysapu rahoitukseen laitetaan yli miljardi !

 • nimimerkki

  Jumunen

  24.11.2019 klo 08:36
  Eihän siitä vappusataseta tietenkään mitään kuulu, koska lupaus on annettu vappusimasessa.

 • nimimerkki

  mies.

  17.2.2020 klo 14:39
  Jos on tehnyt töitä koko ikänsä ja maksanut siitä veroa ja osan työeläkettä se lopputulos ei voi olla 350 e työeläkkeen määrä. Katsokaa peiliin jos pinei eläke, sieltä se syy löytyy, ei järjestelmästä.

 • nimimerkki

  Emilia

  6.3.2020 klo 13:49
  Vaikka kuinka katsois peiliin, ei voi ymmärtää että koskaan töitä tekemättömät kiilaavat ohi töitä tehneiden.Tämä asia pitää saada päättäjille tiedoksi. Ei missään muussa maassa tällainen kohtelu tule kysymykseen, kuin Suomessa. Maahanmuuttajan ei tarvitse olla kuin 3 vuotta Suomessa, niin hänelle maksetaan takuueläke. Pitäisi olla oman maan kansalaiset etusijalla. Nyt eläkejärjestöt ajamaan kunnon asiaa.

 • nimimerkki

  Tullivahti56

  16.4.2020 klo 11:56
  Hitsi kun me Suomalasiet olemme hyvin lyhytnäkäisiä että -lukuisia. Osaamme n. 10% lukea että kuunnella koko sanomasta. Tuo "Vappusatanen", joka Antti Rinne lupasi, koski ajanjakso koko tällä vaalikaudella. Nyt siitä on asetettu maksuun jo yksi kolmaosa. Joten yli odotuksen vaihdissa hallitus on.

 • nimimerkki

  Jumunen

  16.4.2020 klo 13:27
  Arvelet, että hallituksen alkaessa kerätä varoja koronakriisin velkojen maksuun, se hövelisti maksaa loputkin puuttuvasta satasesta pienimpien eläkkeiden saajille.
  Minä puolestani epäilen, että hallitus miettii, kuinka voisi rokottaa, keskikokoisia ja isoja eläkkeitä, ilman kovin suurta hälyä. Eläkkeitä on niin helppo pienentää. Eivätkä eläkeläiset edes voi alkaa lakkoilemaan oikeuksiensa puolesta.

 • nimimerkki

  1 250€/kk minimieläkkeiksi

  12.5.2020 klo 11:55
  800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke 2020.

  Sairaus-kansaneläkeläisiä pidetään eläinten asemassa Suomessa, syvällä köyhyysrajan alla, ilman aitoa oikeusturvaa. Tiedotusvälineissä tästä ei uutisoida, vaan köyhyyseläkeläisistä saa vihakirjoittaa mm. Yleisradiossa. Näkymättömäksi tekeminen on myös vihaväkivaltaa.

  Ei pitäisi kysellä riittämättömien "vappusatasen" perään, vaan eläkeläisjärjestöjen tulisi nyt kiireesti vedota EU:iin, joka on antanut jo useita varoituksia Suomen valtiolle, riittämättömistä köyhyyseläkkeistä. Satanen ei ole mikään korotus, vaan syvälle köyhyysrajan alle jätettyjen, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelyä.

  1 250€/kk minimieläke, kuuluisi olla jo Suomessakin. Saksa on korottamassa tuosta ja siellähän ovat kaikki julkiset palvelut ja terveydenhoito, täysin maksuttomia vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Suomen valtio ei ainoastaan laiminlyö sairaus-kansaneläkeläisiä, vaan se tekee meillä ihmiskauppaa veroparatiisi-soteyrityksien kanssa. Vaadimme ihmisoikeusjuristien puuttumista asiaan.

 • nimimerkki

  Tulipa vain mieleen!

  16.6.2020 klo 11:54
  Luvattu vappusatanen kutistui 50 euroon! Olisiko niin että galluppien SDP:n kannatusluvut 23% kutistuisi sekin vaaleissa 11,5 prosenttiin? Leikkaukset alkoivat ja kuinka ollakaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevista! Ei tarvinnut vääntää päiväkausia, asia oli vain vähäinen ilmoitusasia sivulauseessa!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Vappusatanen