« aihelistaan

Eläke kihahti


 • nimimerkki

  Jumunen

  9.9.2019 klo 07:38
  Jäin eläkkeelle reilu neljä vuotta sitten ja äskettäin tuli mittariin 68 vuotta. Eläkkeellä ollessa en ole palkkatöitä tehnyt, mutta työnantajani möhli palkanlaskennassa ja sain myöhästynyttä palkkaa vielä eläkkeen laskemisen jälkeen.
  Tein eläkeyhtiölle vaatimuksen näiden myöhästyneiden palkkaeurojen huomioimiseksi eläkkeessäni. Viime viikolla Ilmariselta tulikin kirje, jossa ilmoitettiin, että eläkettäni oli nostettu 2.43 euroa kuukaudessa. Elinaikani odottavat pitkäksi ja tästä syystä summasta vähennettiin vielä viisi centtiä. Kaksi euroa ja 38 centtiä jäi siis jäljelle ja siihenhän verottaja kieli pitkällä seuraavaksi iskee. Vajaa kaksi euroa jää siis minulle ja sillä tietenkin alan hillittömät kulutusjuhlat.

  Tällä sepustuksellani haluan kannustaa sellaisia, joilla on eläkkeellä ollessa ollut palkkatuloja tai ovat saaneet 'myöhästynyttä' palkkaa eläköitymisen jälkeen, laskettamaan eläkkeensä uudelleen täytettyään sen 68 vuotta. Kaikki eivät muista tai viitsi tätä tehdä, mutta onhan jokainen lisäeuro kotiinpäin.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Eläke kihahti