« aihelistaan

Eläkevarat


 • nimimerkki

  Olavi

  11.10.2019 klo 06:58
  Uutisissa oli Suomessa ei eläkevarat riitä. Tämähän ihmeellinen uutinen, missä riittää raha hornettien ostoon ihmisten hyvinvointiin ei riitä raha mutta sotakalustoon riittää, nyt kyllä mättää pahasti, jos asiat Suomessa hoidetaan niin huonosti jotta eläkeläisten asiat laiminlyödään ja veronmaksajien rahat laitetaan maailman turhuuteen ja ihmisten "köyhien tie on jo nyt melkein mierontie" herrat mällää suurilla palkoilla ja virka - autolla ajetaan köyhät kyykyssä kävelee tämä on tosi tämä päivän Suomessa, ei enää pitäisi puhua mistään hyvinvointivaltiosta politiikot puhuu suomi on hyvinvointivaltio onhan suomi hyvinvointi valtio aina ollut (rikkaille) ja pahoivointivaltio "köyhille", aina vaalienalla puhutaan nyt korjataan asiat kuntoon, mutta vaalien jälkeen kaikki muuttuu näi on Suomessa ollut vuosikymmenet mikään ei näköjään köyhieihmisten kohdalla näytä muuttuvan paremmaksi siis sama kurjuus jatkuu.

 • nimimerkki

  Ritu

  10.1.2020 klo 21:46
  Ainakin työeläkkeisiin pitäisi varat riittää - vaikka siitäkin annetaan toisenlaista tietoa. Varat on kerätty työntekijältä ja -antajalta työuran aikana. Suuret ikäluokat niitä ovat siis maksaneet - eikä kokonaissumma ole mikään pieni.

  Olen ihmetellyt sitäkin, miksi hallitus/eduskunta päättää esim. työeläkkeiden korotuksista, esim. indeksistä?? Eihän valtio ole edes maksajana! Suurimmalla osalla meistä työeläkettäkin saavista on pieni eläke. Onhan palkkammekin ollut pieni. Ei siitä ole myöskään varaa enää nipistää euroja pois.

 • nimimerkki

  Oili

  17.1.2020 klo 12:20
  Toivottavasti Kimmo Kiljusen ym aloite johtaa positiiviseen tulokseen pian.Kiitos asiaa ajaville!

 • nimimerkki

  Sisko

  22.2.2020 klo 11:48

  Olen tehnyt opettajan työtä yläasteella n.38 vuotta.Olen päässyt eläkkeelle v.1994 eli
  26:s eläkevuosi on menossa.Veroprosenttini on 28,50, mikä on korkeampi kuin työtyössä käyvän.
  . V.2020 eläkkeen korotuksesta jäi puhtaana käteen 28,00 euroa!
  Naurattaa! Toistaiseksi tulen eläkkeeläni juuri ja toimeen, mutta säästöjä ei kyllä jää.
  Nuorison on tyhjää toitottaa,että he maksavat meidän eläkkeet.Olemme itse maksaneet työaikana omat eläkkeemme.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Eläkevarat