« aihelistaan

SISU


 • nimimerkki

  Terhi Törrö

  21.4.2021 klo 10:28
  Olen kulttuurin tutkija ja tällä hetkellä etsin näkemyksiä SISU. Jos joku haluaa kertoa minulle oman näkemyksensä, voi kirjoittaa sen tänne tai lähettää minulle sähköpostia. Osoitteeni on terhi_torro@hotmail.com . En kerää tarkkoja henkilö- ja yhteystietoja.
  Tarkoitus on kirjoittaa sisua käsittelevä julkaisu, joka jää sitten tuleville sukupolvillekin luettavaksi. Osallistuminen on vapaaehtoista.

 • nimimerkki

  Terhi Törrö

  21.4.2021 klo 10:31
  Etsin siis näkemyksiä SISU:sta. Aloituksessa oli kadonnut muutama kirjain bittiavaruuteen.

 • nimimerkki

  Francisco

  27.6.2021 klo 16:10
  Kuinka parantin hepatiitti B: n, joka vaikutti maksaani ja Prostaatin laajentumiseen Dr.Nelson Salimin kasviperäisellä nestemäisellä lääkkeellä.
  Minua suositeltiin hänelle tämän uutisohjelman kautta, jossa sarja suosittelut jakoi hänen hyvää työtä, hänen tietojaan jaettiin. Tri Nelsonilla on kasviperäisiä haaroja useimmissa maissa. Ostin hänen kasviperäisen tuotteensa, jonka sain osoitteestani dhl: n kautta, ja hänen ohjeidensa mukaan minut parannettiin 21 päivän kuluessa ilman sivuvaikutuksia. Suosittelen tohtori Nelsonia kaikille, jotka kärsivät keuhkosyövästä, sydänsairauksista, hepatiitista, peniksen laajentumisesta, niveltulehduksesta, herpesviruksesta, erektio-ongelmista, eturauhassyövästä, hedelmättömyydestä, alhaisesta siittiöiden määrästä ja keuhkosyövästä Sähköposti; drnelsonsalim10@gmail.com
  tai whatsapp +212703835488
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
SISU