« aihelistaan

Eläkkeet


 • nimimerkki

  Ukko 71 vuotta

  15.7.2021 klo 08:16
  Nyt pitäisi Kimmo Kiljusen kun on kansanedustaja. Ruveta ajamaan pienet eläkkeet ajan tasalle vähimmäiseläke kaikille 1000 e/kk puhtaana käteen. Eu/n köyhyysraja josta Suomea on huomautettu on 1200 e/kk ? Miksi Suomen Hallitus ei ota kuuleviinkorviinsa. Suomeen eläke-katto ei kukaan tarvii 5000e eläkkeitä kk suuret kartuttaa rikkautta turhaan (rikkaille) ja köyhät on kyykyssä tässä maassa ja pieneläkeläiset vanhoja leipiä jonottaa Ruokajonoissa.? Onko tämä rehellistä politiikkaa Vanhusväki (köyhyys loukussa) Suomessa vuonna 2021 nyt pitäisi ottaa politikkojen järkikäteen ja hoitaa pieneläkeläisten ASIJAT kuntoon.

 • nimimerkki

  Jumunen

  16.7.2021 klo 08:06
  Politiikkoja ei eläkeläiset ja pienet eläkkeet kiinnosta kuin neljän vuoden välein ennen eduskuntavaaleja. Vaalien jälkeen asia unohdetaan taas neljäksi vuodeksi. Kätevä vaalilupausautomaatti, eikö totta. Ei Kiljunenkaan ole Arkadianmäellä hirveää älämölöä eläkkeistä pitänyt.

 • nimimerkki

  Kalervo

  16.7.2021 klo 17:36
  Ei viimeaikoina ole Kimmo Kiljunen pitänyt pieniä eläkkeitä pinnalla. Se täytyy kyllä sanoa että on aikaisemmin ottanut lukemattomia kertoja eduskunnan täysistunnoissa asian esille.Kimmo vaan näyttää olevan aika yksin asian kanssa

 • nimimerkki

  Tiiu

  20.7.2021 klo 17:26
  Kunhan nyt kaikki saisivat edes takuueläkkeen tasoisen eläkkeen, mutta Suomessahan töitä tehneet ei saa edes sen vertaa, vaan se annetaan koskaan töitä tekemättömille. Tähän kannattaisi puuttua, eihän sellainen peli vetele kuin Suomessa. Äitini eläke on 752e ja töitä on tehty 30 vuotta, tosin siitäkin on jo vähennetty nuorena tehty 8 vuotta. Saatikka muut vähennykset työeläkkeestä, kansaneläkkeestä takuueläkettä tuli vaivaiset 8e, eli kokonaiseläke 752e. Että näin meillä.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Eläkkeet