BLOGI

« aihelistaan

Puolue


 • nimimerkki

  Ville Härkönen

  31.3.2017 klo 10:10
  Kansalaisaloitteen käsittely eduskunnassa karisti minun kuvitelmat siitä, että siellä istuu oikeudenmukaisuuteen pyrkiviä edustajia. Hämmästyksekseni siellä käännettiin asiat muihin asioihin kuin ilmiselvän vääryyden korjaamisen.
  Kyse minun mielestäni oli Lipposen hallituksen väliaikaisesti tarkoitetun eläkkeiden heikennyksen palauttamiseksi alunperin sovittuun palkkaindeksiin.
  Mikään puolue ei ollut rehellinen. Kuka mistäkin syystä halusi jatkaa eläkeläisten köyhdyttämistä. Kokoomuksen ja Keskustan ideologiset periaatteet eivät hyväksy työeläkeyhtiöiden rikastumisen estämistä. Demarit ovat todella ihmeellinen sekapuolue, joka on täysin rinnoin köyhdyttämässä eläkeläisiä. Eihän se kyllä mikään suuri yllätys ole, sillä juuri Lipposen hallitus oli viimeisen ja ratkaisevan heikennyksen takana. Ihme, että Kimmo Kiljusella edelleen on sosiaalidemokraattisia illuusioita oikeudenmukaisesta puolueesta, vaikka hänet on siellä jyrätty mennen tullen.
  Olen varma, että mikäli Kimmo Kiljunen ja/tai joku muu yhtä energinen ja oikeudenmulainen perustaisi oman puolueen vaikka sosiaalidemokratian/keskustan ja kokoomuksen raunioille (minulle ne ovat ainoastaan hyväosaisten lakeijoita) , niin perussuomalaisten jytky olisi kevyttä kamaa. Aikaa lienee tarpeeksi ennen eduskuntavaaleja.
  Puolueella olisi ilman muuta muita, tärkeämpiäkin, tehtäviä varsinkin sen jälkeen kun eläkeasia on saatettu oikeudenmukaiseen päätökseen.
  Tällä hetkellä eläkeikää pidetään lähes vajaakykyisyyteen verrattavana ominaisuutena. Nuoremmilla lienee käsitys, että meitä voidaan käsitellä aivan heidän mielensä mukaan. Olisi jo korkea aika lopettaa posken kääntäminen lyöntien välillä. Isketään kerrankin takaisin. Yli miljoonan eläkeläisen hyppyyttely saa jo loppua. Kokeillaan meille kuuluvaa valtaa ja korjataan Suomen asiat niin pitkälle kuin voidaan.

 • nimimerkki

  Anja Koivistoinen

  1.4.2017 klo 17:29
  Komppaan edellistä mielipidettä.
  Kun kuuntelin lähetekeskustelua niin hämmästykseni oli suuri. Taisi mennä puurot ja vellit sekaisin. Tietämättömyyttään tai tarkoituksella kansanedustajat sekoittivat eläkkeet. Odotukseni oli, että valiokunnassa asiaa käsitellään asiantuntevasti ja päädytään jonkinlaiseen ratkaisuun. Olin hyvin pettynyt Eduskunnan ja kansanedustajien toimintaan. Ei ihme, että Suomi on sekaisin.

  Eläkeläispuolue asiassa olen Ville Härkösen kanssa samaa mieltä, että kannattaisi perustaa oma puolue. Eiköhän eläkeläiset nyt ole huomanneet, ettei heidän asioitaan mikään puolue hoida, joten on otettava ohjat omiin käsiin. Kyllä eläkeläispuolueella töitä riittää ja sehän toimisi nuortenkin ikäluokkien tulevaisuuden hyväksi. Ei taitettu indeksi ole ainut asia missä pitää eläkeläisten puolia pitää.

  Eläkeläiset, lyödään hynttyyt yhteen.

 • nimimerkki

  nimimerkki: Kikka-Maria Koponen 30.12.2017 klo 18.35

  30.12.2017 klo 19:16
  Olen samaa mieltä edellisten kanssa. Kyllä Suomen puoluekartalta puuttuu Senioripuolue, jolla olisi valmista potenttiaalista kannattajakuntaa pitkälti toista miljoonaa äänestyikäistä. Eivätkä he olisi mitään eilisen teeren poruko-
  ta. Senioriliikke voisi olla Senioripuolueen yhteen saman sateen varjon alle kaikki Suomen eri Eläkeläisjärjestöt, jäsenineen kokoava puolue-elin tai pikemminkin KATTOJÄRJESTÖ! Jokaisessa Suomen kunnassa ja ERI kokoisissa kaupungeissa onKaupunginosalehdissa ja isommissa Päivälehdissä oikein sivukaupalla "minne mennä"ilmoituksina erilaisten eläkeläisyhdistysten toimintailmoituksia.Samoin Puolueitten äänenenkannattajalehtien järjestöpalstoilla, myös.Aktiivisia eläkeläisiä on siis vaikka kuika paljon. Heidät vain pitäisi saada heräteltyä, oman yhdistyksensä jäse-nyyden LISÄKSI, myös SENIORIKATTOJÄRJESTÖpuolueen JÄSENIKSI, Jotta PUOLUE saisi rahaa VAALITYÖHÖN!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Puolue